V

Om mig

Mit navn er Helle Beckmann. På mit livs-cv står blandt andet: cand jur, stewardesse, handicaphjælper, rejseleder og en uddannelse fra The Institutes for the Achievement of Human Potential i Philadelphia, USA. Nu indehaver af et lille Bed and Breakfast i Ærøskøbing og arrangør af kurser og ture med indhold. 
 
Mange spændende og skønne oplevelser på rejser i og udenfor Danmark har med tiden givet mig en stor glæde ved "det store i det små" , som Danmark er så rig på. Der er så mange betagende og forskelligartede steder, hvor vi kan lade os berige og inspirere, og alt sammen inden for et overskueligt geografisk område. Man kan på få dage bevæge sig fra det vildsomme Vestjylland over det blide Fynske landskab til Nordsjællands kongelige slotte og hovedstadens intensitet. 
 
Mit personlige yndlingssted er Ærø i Det sydfynske øhav, hvor jeg siden barndommen har nydt godt af  vidunderlig natur, sommersol og lærkesang i den særlige tryghed og nærhed, som også er en del af  øens rige kultur. Jeg glæder mig stadig over at se, hvordan besøgende påvirkes af  Ærøs magi allerede på sejlturen hertil. 
 
Det er mit ønske at skabe et frirum for mine gæster, hvor de kan nyde at opleve, lære eller blot være.
 
Jeg taler dansk og engelsk flydende, en del spansk, fransk, svensk og norsk, samt lidt tysk, og har erfaring med at arrangere tilgængelige ture med hensyntagen til kørestolsbrug m.v.
Helle Beckmann  | Tlf.: +45 31 20 49 34 | hellebeckmann1@gmail.com